Magabiztos továbbjutás

Magabiztos továbbjutás

Tízgólos győzelmet aratott a hétközi megmérettetésen a PLER csapata: a Budai Farkasok ellen produkált 34-24-es fölényével továbbjutott a Magyar Kupa 3. fordulójába.

Túl az orosházi, fájó vereségen Magyar Kupa-mérkőzéssel hangolódott Perger Zsolt csapata a következő bajnoki találkozójára: szerdán a Budai Farkasok vendégei voltunk a 2. fordulóban. A kisebb nyomás ellenére komplett kerettel állt ki a PLER – no, persze, amennyire a sorozatos sérülések okán „komplettnek” nevezhető a csapat -, s bár az első félidő derekáig szoros volt az eredmény, a szünetre már magabiztos előnyre tehettünk szert. Annak rendje és módja szerint a második etapban így nagyobb szerepet kaphattak a fiatalok, hiszen a győzelemnek csupán a mértéke maradt kérdés a folytatásra. Az utolsó percekben már a tízes „álomhatárt” is elérte a csapat, s végül 34-24-es eredménnyel jutott tovább a kupasorozatban.

A 3. forduló sorsolását jövő kedden tartják a szövetségben, s ebben a körben akár már NB I-es együttessel is összehozhat bennünket a sors.

Magyar Kupa, 2. forduló – 2018. október 11., szerda:
Budaörs. V: Bán, Haskó

Budai Farkasok – PLER-Budapest 24-34 (11-17)

Budai Farkasok: Molnár, Kapusi (kapusok) – Tarjányi, Mészáros, Pádár 7, Auer 1, Zalai 1, Valler 2, Glózik 5, Gyurcsovics 1, Patkós, Báthori 1, Tarjányi, Géczi 1, Csapó 5. Edző: Fülöp Péter
PLER: Andorka, Balogh, Jónás (kapusok) – Illés 1, Grebenár 3, Mezei 8, Papp B. 1, Ferencz 6, Rédai 3, Schmidt 3, Gál D. 2, Nagy M., Horváth D. 4, Cseh A. 3, Turcsán. Edző: Perger Zsolt
Kiállítások: 2, ill. 2 perc
Hétméteresek: 1/1, ill. 6/5

Print Friendly, PDF & Email