Lezárták az évet felnőtteink

Lezárták az évet felnőtteink

Szerda este megtartotta évzáró vacsoráját a PLER-Budapest felnőtt csapata, ahol átadtuk az év játékosának járó díjat, s elköszöntünk távozóinktól. Miután magunk mögött hagytuk a 3. helyen zárt szezont, lerántjuk a leplet a jövő évi igazolásainkról is.

Néhány hete már mindannyian tudjátok, hogy a 2017/2018-as szezonnak új vezetőedzővel, Perger Zsolttal vág neki a PLER felnőtt csapata. Szerdai évadzárónk egyik fontos momentuma volt hát, hogy Kovács Mihály, akinek irányítása alatt ez a fiatal társaság a bronzéremig menetelt, évértékelő beszédében nem csak az idei teljesítményről emelt szót, de el is köszönt a csapattól. Nem Misi volt az egyetlen, akitől a szerdai vacsorán búcsút vettünk, hiszen már az is biztossá vált, hogy távoznak tőlünk kölcsönjátékosaink, Sinkovits, Keresztes és Gidai, máshol folytatja pályafutását Zelei, s egy tősgyökeres PLER-estől is elköszöntünk, hiszen Tóth Patrik, aki majd‘ 10 évet töltött a klubnál, ugyancsak utoljára lépett pályára a csapatban a Veszprém elleni zárómérkőzésen.

Nem csak a búcsúról szólt azonban a záróünnepség, hiszen átadtuk az év játékosának járó különdíjat is: akárcsak a tavalyi szezonban, ezúttal is Kránitz Zoltánt választották meg a szurkolók a legjobb PLER-esnek.

Miután magunk mögött hagytuk a szezont, s a bronzérmek is a fiúk nyakába kerültek, itt az idő, hogy eláruljunk nektek néhány új igazolást is. Örömhír, hogy a következő idényben Nagy Szabi nem csak kölcsönjátékosként segíti majd a gárdát, de végre „igazi“ PLER-es válik belőle! Érkezik a Pick Szeged U23-as csapatából Patyi Zoltán és az ifjabb Mezei Richárd, ahogyan leigazoljuk a szezon végét próbajátékon nálunk töltő Levitszki Boriszt is. Régi ismerős is feltűnik majd újra a Lőrinciben, hiszen kétéves kitérő után visszatér a Fradiból korábbi irányítónk Bak Sanyi.

A jövő évi bajnokságra július utolsó hetében kezdi meg a felkészülést a PLER-Budapest, a fiúk addig is megérdemelt pihenőjüket töltik. A nyári szünet alatt is figyeljetek azonban bennünket, hiszen hamarosan újabb információkkal jelentkezünk itt, a weboldalon!

 

Print Friendly, PDF & Email