Jó csapattal csakis jó eredmény születhet

Jó csapattal csakis jó eredmény születhet

Végül, de nem utolsó sorban Tóth Attila mutatkozik be, aki szerint minden esélyünk megvan arra, hogy feljussunk az NB I-be!
 
 
„Budapesten születtem 1997. március 17-én. Jelenleg utolsó évemet töltöm a MATE egyetemén, Gödöllőn, és mellette auditorként dolgozom a Deloitte-nál. Középiskolás koromban Veszprémbe kerültem az akadémiára, ahol sok mostani csapattársammal játszottam együtt. Szerepet kaptam néhány kisebb mérkőzésen a Veszprém felnőtt csapatában, aminek nagyon örültem. Ezek után kerültem Csurgóra, Egerbe, majd később a Veszprémi KKFT-be. Mindegyik hely különleges volt a maga szempontjából, sokat tanultam emberileg is és sportolói szemmel is. Példaképeim a szüleim, akik rengeteget dolgoztak azért, hogy nekem mindenem meglegyen.
Jobb átlövő pozícióban játszom. A csapatból már szinte mindenkit ismertem régebbről, szóval nem volt nehéz beilleszkednem a PLER-be. Nagyon jó brigád jött össze, reméljük ez majd az eredményben is meg fog mutatkozni. Bízom benne, hogy sikerül a felsőházba jutni, majd onnan minél előrébb végezni. Megvan rá minden esélyünk, ennek függvényében fogunk hozzáállni a mérkőzésekhez.”
 
Sok sikert kívánunk Tóth Attilának a PLER-es idényhez!
Print Friendly, PDF & Email