Ismét szép számban érkeztek a meghívók a válogatottakba

A magyar férfi ifjúsági- és serdülő válogatottba ezúttal heten, a strandkézilabda válogatottba pedig hárman kaptak meghívót klubunkból.Vége van a válogatott összetartás időszakának, ami nem volt mindenkinek “pihenő”, hiszen klubunkból tíz játékos is meghívóval a kezében jelentkezett a megadott helyszíneken.

Az ifjúsági válogatott két összetartást is szervezett, ugyanis ők már Húsvét előtt is kaptak egy háromnapos ízelítőt Gyurka János kapitánytól. Az ünnep után ismét Balatonboglár volt a célja Holdosi Bencének, Khalil Kerimnek és Merkovszki Pálnak, ahol az egész heti munkájukat két találkozóval zárták Szerbia korosztályos fiataljai ellen. Mindkét mérkőzést magyar siker koronázta, az elsőn 29-17-es hazai győzelem született, a másodikon pedig 30-21 arányban nyertek Holdosiék.

A serdülő válogatott Kopornyik Zsolt irányításával Dabason töltötte a Húsvét utáni időszakot. A meghívó Hadarics Attilának, Hutvágner Ákosnak, Lakatos Krisztiánnak és Palasics Kristófnak szólt, akik kemény munkával dolgozták végig az egész hetet.

A magyar férfi U18-as strandkézilabda válogatott sem unatkozott Húsvétkor, a Penszki Gergely által dirigált együttes Hollandiába utazott edzőtáborba, ahol két edzőmérkőzést is játszottak, az egyiket a német válogatott ellen, a másikat pedig egy helyi csapat, a Hiekka Hauskaa ellen. A hollandok ellen győzelmet arattak, a németektől pedig szétlövéssel kaptak ki. Klubunkat Hutvágner Áron, Simon Kristóf és Székely István képviselte.

Print Friendly, PDF & Email