Ifi: A szezon első veresége

Ifi: A szezon első veresége

Ifjúsági csapatunk sajnos elszenvedte az idei szezon első vereségét, miután 21-20-ra kikapott hazai pályán a Kecskemét együttesétől.

Ifijeink számára szépen indult a tavasz, hiszen az első fordulóban gond nélkül elhozták mindkét pontot Orosházáról. A Kecskemét következett a listán, akikkel hazai pályán kellett megküzdeni a győzelemért. Székely találata révén rezdült meg először a háló a Lőrinciben, ám ezt két vendégtalálat követte. Tóth Dani perceken belül vissza tudta venni a vezetést, ám támadásaink elkezdtek akadozni, nagyon sok labdát eladtunk, ám szerencsére ennek nagy részét sikerült is visszaszerezni a lelkes kecskemétiektől. Palasics is szépen tartotta a frontot a kapuban, ha ő nem lett volna, akkor bizony már tizenöt perc elteltével jelentős hátrányba kerültünk volna. Gálnak is köszönhettünk egy hatalmas mentést, miután, magát nem kímélve, az üres kapunkra dobott labda útjába vetődött, de jópár blokk és egyéb vetődés is szerepelt a repertoárban. Sajnos azonban a gólszerzés továbbra is csak nehezen ment, csak ritkán sikerült bevennünk ellenfelünk kapuját, ám ők sem boldogultak Palasiccsal, így a félidőben 9-9 volt az állás.

A második játékrészt a kecskemétiek kezdték jobban, kétszer is betaláltak, mire a negyedik percben megjött a mi hangunk is, Székely duplája révén egyenlítettünk. Fej-fej mellett haladt a két együttes, gólra gól, hibára hiba volt a válasz, ám védekezésünk sajnos nem bírt Csuzival, így megint el tudtak húzni kettővel. A félidő derekán aztán megindultunk, egy 4-1-es sorozattal ragadták magukhoz a vezetést Székelyék, de ismét csak jöttek a hibák; pontatlan bejátszások, passzok tömkelege, nem volt olyan technikai hiba, amit ne követtünk volna el ezen a találkozón. Mindemellett még a szerencse sem volt velünk, hacsaknem abban, hogy a kapufa annak ellenére sem tört el, hogy sok lövésünk csattant rajta. Egészen az utolsó pillanatig küzdöttek Székelyék, ám sajnos ez már csak a szépítésre volt elég a végén, így 21-20-ra kaptunk ki – az idei szezon során először.

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport  – 13. forduló: 2018. február 16., péntek
Budapest, Lőrinci sportcsarnok V.: Jézsó, Sipos

PLER-Budapest – KTE-automatika.hu 20-21 (9-9)

PLER-Budapest: Palasics, Merkovszki (kapusok), Holdosi 2, Tóth D. 3, Székely I. 9 (2/2), Simon, Kalmár Dávid 3, Molnár L., Fülöp, Homor, Gál 2, Khalil, Zsohár 1, Király A. Edző: Laurencz Szabolcs

KTE-automatika.hu: Tóth G., Gallina 2, Csuzi 10 (3/2), Csergő, Molnár M., Kalmár Dániel 3, Boller 3, Vezsenyi, Sinkó, Bálint 1, Zubornyák 1, Czira 1. Edző: Apró Ferenc

Kiállítások: 2 ill. 6 perc
Hétméteresek: 2/2 ill. 3/2

Print Friendly, PDF & Email