Idén is Balatonbogláron táboroztunk

Idén is megrendezésre került a PLER-Budapest nyári tábora, ezúttal is Balatonbogláron kapott helyet a kézilabdával tűzdelt pihenés.

Már-már hagyományosnak mondható táborozásra került sor június utolsó hetében a PLER-nél, ebben az évben is a Balaton partjára invitáltuk fiatal sportolóinkat; a nálunk és a más egyesületekben kézilabdázókat egyaránt. Az edzésekről és a jó hangulatról az egyesület négy edzője gondoskodott: Laurencz Szabolcs, Kovács Mihály, Puskás Viktor és Perger Zsolt.

A helyszíneinket és az ellátásunkat a NEKA központ biztosította, így a táborozók szinte mindent egy helyen érhettek el, karnyújtásnyira a szállástól állt rendelkezésükre a sportcsarnok és az étterem is, ahol minden igényüket kiszolgálták. A megszokott termi kézilabda mellett egy kis változatosságra is volt lehetősége a gyerekeknek, hiszen megismerkedtek a strandkézilabda rejtelmeivel. Ám időről-időre letették a bőrt és újabb kalandokat kerestek, így bobozásra is sor került a Balatonboglári Kalandparkban.

Az időjárás ezúttal nem hordozta a mieinket a tenyerén, ennek ellenére sem maradtak szárazon a táborozók, hiszen egy-két alkalommal a fürdésre is volt lehetőségük. A pályán azonban semmi sem maradt ki; az edzések mellett még edzőmérkőzésre is sort kerítettek edzőink. A jó hangulatban és hasznosan telt öt napot követően fáradtan, de boldogan tértek haza Budapestre a fiatalok és már csak az élmények elmesélése és kipihenése maradt hátra a következő idény megkezdése előtt.

Print Friendly, PDF & Email