Idegenbeli szereplés következik

Idegenbeli szereplés következik

Szombat délután a Székesfehérvár otthonában vendégeskedik a PLER: Kovács Mihály szerint koncentrált játékra van szükség, hogy ne érje meglepetés a csapatot.

Számunkra talán éveknek tűnt az a periódus, amelyet egy héttel ezelőtt, a Csurgó elleni találkozón sikerült megtörni. A fiatal, U23-as csapat ellen elért magabiztos sikerünk lélektanilag borzasztóan fontos volt azok után, hogy zsinórban 3 bajnoki mérkőzésen szenvedett vereséget a PLER – kétszer idegenben, egyszer pedig hazai pályán. Akárcsak az elmúlt találkozó, az előttünk álló szombati megmérettetés is a „kötelező” kategóriába tartozik csapatunk számára, hiszen ahhoz a Székesfehérvárhoz látogatunk, amely jelenleg a Nyugati csoport tabelláján a 13. helyet foglalja el. Kovács Mihály vezetőedző szerint azonban ez még nem ad indokot a teljes nyugalomra, hiszen ugyanolyan koncentrált játékra lesz szükségünk a 10. fordulóban, mint amit a Lőrinci Sportcsarnokban mutattunk a somogyiak ellen.

„Az idegenbeli szereplésünk az utóbbi időszakban nem volt túl rózsás – kezdte Kovács Mihály az esélylatolgatást. – Szombati ellenfelünk a tabella végén szerepel, de ettől nem szabad félvállról vennünk a találkozót. Felkészülésképpen a Székesfehérvárnak azt a mérkőzését néztük meg, amelyen hazai környezetben döntetlent értek el a jó erőkből álló Győr ellen, s ez mindenképp tanulsággal szolgál számunkra, hogy koncentráltan kell pályára lépnünk hétvégén. A héten egy picit szétszórt volt a társaság, de készülünk a mérkőzésre. Verhető ellenfélről van szó, s én bízom benne, hogy olyan odaadással tudunk majd küzdeni, mint a legutóbbi találkozón.”

Alba-MÁV-Előre – PLER-Budapest

Férfi NB I/B Nyugati csoport, 10. forduló – 2016. november 26. (szombat) 18:00
Székesfehérvár, Videoton Oktatási Központ. Játékvezetők: Buza Bence, Cseszregi Bence

Junior csapatunk 16 órától lép pályára.

 

Print Friendly, PDF & Email