Hazai debütálás

Hazai debütálás

Péntek este a Lőrinci Sportcsarnokban is bemutatkozik a PLER-Budapest a bajnoki pontvadászatban. Laurencz Szabolcs szerint egyértelmű cél a győzelem a NEKA ellen.

Sikerrel zárta az NB I/B Nyugati csoportjának első fordulóját a PLER, hiszen a rendkívül fontos startot győzelemmel sikerült véghez vinni a fiúknak. A balatonfüredi túra után azonban újabb megmérettetésre készül már a gárda, hiszen pénteken, ezúttal hazai pályán mutatkozik be a közönségnek.

„Nagyrészt mindenki egészséges és nagyon jól együtt van a társaság. Jó kondiban vagyunk, ezt mutatta az is, hogy az előző meccsen egy, még nálunk is fiatalabb csapattal szemben, fizikálisan nyertünk az utolsó tíz percben. Van még min javítani, hiszen ez egy szinte teljesen új csapat, de jó úton haladunk – adott helyzetjelentést Laurencz Szabolcs. Fiatal edzőnk hozzátette, a pénteki találkozón egy jó bemutatkozást várnak a fiúktól. – A NEKA csapatát is fiatalabb játékosok alkotják, akik az első meccsüket megnyerték a most feljutó Pénzügyőr ellen. Mindenképp győzelmet várunk ettől a találkozótól, hazai pályán különösen. Szeretnénk megmutatni a szurkolóknak, hogy ebben az évben is érdemes lesz hinni ebben a csapatban!”

Pénteken nem csak a felnőtteket, de a junior csapatot is megnézhetitek a Lőrinciben, hiszen az NB I/B-s bajnokságnak köszönhetően idén ismét egymást követve játszik majd a két korosztály. Mindenképpen érdemes tehát ellátogatni az első hazai fordulóra, amelyre a jegy- és bérletvásárlási információkat ITT találjátok.

PLER-Budapest – NEKA

Férfi NB I/B, Nyugati csoport, 2. forduló – 2016. szeptember 16. (péntek) 18:30:
Lőrinci Sportcsarnok. Játékvezetők: Bócz László, Wiedemann Viktor

Junior mérkőzés: 16:30

Print Friendly, PDF & Email