Győzelem a Csurgó otthonában

Győzelem a Csurgó otthonában

Lassan indult a találkozó a Csurgó U20-as csapata ellen, azonban már az első félidő közepén tetemes előnyre tehetett szert a PLER, amely végül tíz góllal, 29-19-re győzte le vasárnapi vendéglátóját.

Lélekmelengető győzelmet aratott a PLER a mögöttünk álló zord, márciusi hétvégén a Csurgó otthonában. A tabella utolsó helyén tanyázó U20-as somogyi csapat ellen Perger Zsolt elvárása nem csak a győzelem volt, de a lehető legnagyobb gólkülönbséget is szerette volna elérni együttesével.

Kissé lassan indult be a gépezet a hosszú út után: bár az 5. percben 3-1-re vezettünk, a 8. Percre ki tudtak egyenlíteni Csabaiék (3-3). Ezt követően azonban kétség sem férhetett a budapestiek diadalmaskodásához, hiszen tíz perc leforgása alatt, egy 7-2-es etappal tetemes előnyre tettek szert fiaink (5-10 – 18.p.). Kilenc gól állt a két csapat között az első félidő végén (8-17), így Perger bátran forgathatta csapatát, hogy játéklehetőséget adjon azoknak a fiataloknak is, akik kevesebb szerephez jutnak a nagyobb bajnoki rangadókon. Meg is hálálták a fiúk a bizalmat: az utolsó tíz percre már 13 gólos vezetés birtokában fordulhattunk (13-26). A végjátékra ugyan kicsit kiengedett a PLER, magabiztos előnyünkből azonban így is jócskán maradt a lefújásra: plusz tíz góllal növelhettük gólkülönbségünket a tabellán.

NB I/B Felnőtt, Nyugati csoport, 20. forduló – 2018. március 18., vasárnap:
Csurgó, Sótonyi László Sportcsarnok. V: Gadányi, Szabó

Csurgói KK U20 – PLER-Budapest 19-29 (8-17)

Csurgó: Balogh Á., Horváth M., Füstös (kapusok) – Brezovszky 3, Megyeri, Ács 1, Bécsi 3, Torma 1, Csordás 1, Tóth L. 3, Manojlovity, Bazsó P. 1, Csabai 2, Tormás Nemeshalmi, Metcz, Péter 4. Edző: Baranyai Norbert
PLER: Kránitz, Tóth N. (kapusok) – Bak 1, Tóth D. 2, Bujtár 5, Mezei, Ferencz 2, Schmidt 2, Apró 1, Vízler 3, Bordács 2, Patyi 3, Horváth D., Nagy Sz. 5, Vizi 3, Farkas. Edző: Perger Zsolt
Kiállítások: 6, ill. 8 perc
Hétméteresek: 2/1, ill. 3/3

 

Galéria

 

Print Friendly, PDF & Email