Fordult a kocka!

Fordult a kocka!

Fáradt kezdést követően felnőtt csapatunk megfordította a mérkőzést és végül magabiztos győzelmet aratott a Békés együttese ellen a Magyar Kupa II. fordulójában.

Laurencz Szabolcs vezetőedző: „Óriási kontraszt volt a két félidő között. Ismét látszik, hogy semmi máson nem múlik a kézilabdázás, mint a motiváción. Az első játékrészben kiment a pályára egy álmos PLER. A szünetben kértem a csapatot, hogy fordítsuk meg a mérkőzést, tegyünk meg mindent! A második félidőben sokkal jobban álltak hozzá, felpörögtek. Védekezésünk szigorú volt, ami  jó kapusteljesítménnyel párosult. Gratulálok a fiataloknak is, kimondottan Sztraka Daninak és Fekete Ádámnak, akik végig lendületesen játszottak és húzták magukkal a többieket. Látszik, hogy a csapatnak milyen ereje van, de ehhez szükséges az, hogy mindig így álljanak a mérkőzésekhez, mint a második félidőben.”

A legtöbb gólt (7) Sztraka Dániel utánpótláskorú játékosunk lőtte, aki először lépett pályára a felnőttek között.

Sztraka Dániel: „Az elején kissé akadozott a játékunk, Laurencz mester azonban remek cserékkel felrázta a csapatot. Onnantól kezdve nem volt kérdés a mérkőzés kimenetele, a vége igazi örömjáték volt. Örülök, hogy a közönséget maximálisan kiszolgálta a csapat.”

Magyar Kupa II. forduló

PLER-Budapest – Optimum Solar-Békési FKC

36-27 (13-18)

Gólszerzőink: Sztraka 7, Fekete 6, Schmidt 6, Vízler 5, Patyi 2, Rozner 2, Grebenár 2, Szakály 2, Jónás, Márton, Várszegi, Horváth

Print Friendly, PDF & Email