Első osztályú hazai győzelmek

Első osztályú hazai győzelmek

Izgalmas, fordulatokkal teli mérkőzéseket játszottunk a Tatabánya ellen tegnap délután a Sportkastélyban.

A Serdülő I-ben végletekig kiélezett csatában győztük le a vendégcsapatot.

Sinkó Zsombor: „Nagyon jó, bravúros mérkőzés volt. Az elején elmentünk négy góllal, akkor kicsit ki is engedtünk és belehibáztunk. Ezt el kellett volna kerülni, de így maradt izgalmas a mérkőzés. Nem adtuk fel, küzdöttünk tovább és csapatmunkával végül megnyertük a meccset. Mindenki hozzátette, amit tudott, mind a padról, mind a pályáról. Nagyon ügyesek voltak a fiúk!”

Tamás Ádám edző: „Izgalmas mérkőzésen tudtuk itthon tartani a két pontot. Sajnáljuk, hogy nincsenek szurkolók, mert ez egy nagyon közönség lelkesítő találkozó volt. Ami külön öröm, hogy a srácok azt a tüzet, illetve akaratot tették a pályára, ami eddig jellemző volt rájuk. Az elmúlt pár fordulóban ez egy kicsikét eltűnt, de most úgy tűnik, hogy visszajött a motiváció. Nagyon örülünk a két pontnak, a Tatabánya eléggé megnehezítette a dolgunkat, de tudtuk is, hogy nehéz mérkőzés lesz. Annak örülök, hogy amit védekezésben gyakoroltunk, abból egyre többet látok vissza és a srácok egyre jobban követik a taktikát. Ez férfimunka volt, gratulálok a csapatomnak!”

Ifi I-ben a mérkőzés 12. percéig fej-fej mellett haladtunk a vendégekkel, de utána fokozatosan alakítottunk egyre nagyobb előnyt.

Nagy Patrik kapus: „A meccs elején a védekezésünkkel kisebb gondok voltak, de a támadásunk már az elejétől fogva tökéletes volt. Aztán a második félidőre hátul is feljavultunk. Én is tudtam segíteni a csapatnak a védésekkel és így végül magabiztosan tudtunk nyerni.”

Fiú Serdülő I. osztály-Nyugat 17. forduló PLER-Budapest – Grundfos Tatabánya KC 26-25 (15-14)

Férfi Ifjúsági I. osztály-Nyugat 17. forduló PLER-Budapest – Grundfos Tatabánya KC 34-29 (19-16)

Print Friendly, PDF & Email