Egy hét kézilabda a Balaton-parton

Egy hét kézilabda a Balaton-parton

Ebben az évben sem maradhatott el a PLER-Budapest nyári tábora, amelyre ismét sok gyerek utazott velünk Balatonboglárra.

Ezen a nyáron sem maradtak kézilabda nélkül a PLER fiataljai, hiszen immár hagyomány, hogy az iskolai és bajnoki szünetben egyhetes táborban ünnepelhetik a sportág iránti szeretetüket a gyerekek. Rengeteg PLER-es és külsős játékos utazott le velünk múlt héten Balatonboglárra, ahol Hutvágner István, Laurencz Szabolcs, Kovács Mihály, Finfera Maximilián, valamint Kránitz Zoltán kapusedző irányításával edzettek. A tréningek mellett természetesen kikapcsolódásra is volt idő, így kipróbálhatták a fiúk a strandkézilabdát és csúszdaparkban is jártak az egy hét alatt. Hutvágner István, utánpótlás szakmai igazgatónk szerint a tábor, mint minden évben, ezúttal is jól sikerült, jó hangulatban teltek el a közös edzések, a jó időjárás pedig kedvezett a szabadidős programoknak is.

Aki lemaradt volna az idei táborunkról, Laurencz Szabolcsnak köszönhetően néhány képen keresztül megtekintheti a Balaton-parti programok hangulatát, amelyek reméljük, kedvcsinálóul szolgálnak a jövő évi jelentkezéshez!

 

Print Friendly, PDF & Email