Kézilabdázz!

GYERE KÉZILABDÁZNI

a PLER-Budapest férfi utánpótlás csapataiba!

Üdvözlünk a kézilabda rajongók növekvő táborában!

A kézilabda sportág a játék izgalomfaktora és látványossága miatt növekvő népszerűségnek örvend sportolók és szurkolók körében egyaránt. Ajánljuk figyelmükbe a nol.hu kézilabda szabályismertetőjét, mely gyors és látványos áttekintést nyújt a pályán való eligazodáshoz. Az indításhoz kattintson a képre.

http://www.mmart.hu/nol/infografika/kezilabda/szabalyok/

http://nol.hu/sport/a_kezilabda_szabalyai

A kézilabda sportág a játék izgalomfaktora és látványossága miatt növekvő népszerűségnek örvend sportolók és szurkolók körében egyaránt.

Kedvcsináló

Szülőknek

Mi is tudjuk, milyen nehéz manapság olyan elfoglaltságot találni, amelyről biztos lehet a szülő, hogy fizikailag és szellemileg is hasznára válik gyermekének, nem keveredik rossz társaságba és még élvezi is azt… Ha Ön is úgy látja, hogy gyermeke mozgékonyabb az átlagnál, jó labdaérzéke van, vagy csupán szeretné, ha egy jó közösség tagjává válna, akkor ne habozzon megtekinteni edzésünket! Nálunk gyermeke kiváló szakemberek mellett sajátíthatja el a sportág minden csínját-bínját.

A PLER-Budapest a főváros egyetlen férfi kézilabda klubja ahol felmenő rendszerben a szivacskézilabdától egészen a felnőtt korosztályig átfogó képzési program várja a sportolni szerető fiúkat. Kisiskolás korban a hangsúly a tömegsport jellegen van, de a versenyezni szeretők sem maradnak kihívás nélkül.

Hasznos információk sportágválasztóknak:

– 6 éves kortól várjuk a kézilabdát kipróbálni szerető fiúkat, legyen iskolás vagy még nagycsoportos óvodás.

Gyakori szülői aggodalom: “A kézilabda sérülésveszélyes”

Magyarországon 9 éves korig kis pályán, szivacskézilabdát oktatunk. Az U8 és U9 korosztályok szivacskézilabda bajnokságban indulhatnak. A szivacskézilabdáról bővebben itt olvashat.

A PLER-Budapest férfi kézilabda klubban – felmenő rendszerben – a kézilabda szakmai programot sérülés megelőzést célzó gyógytornával, erőnlétet fejlesztő és atlétika edzésprogrammal egészítettük ki. Az edzők minden év augusztusában kézilabda tábort szerveznek, mely részleteiről a nyári hónapokban adunk hírt honlapunkon. Érdemes benézni és személyesen is megtapasztalni a csapathangulatot!

Print Friendly, PDF & Email