Jegyvásárlás

PLER-BUDAPEST
2019/2020-ES KÉZILABDASZEZONRA VONATKOZÓ
JEGYVÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK

NB I/B felnőtt bajnoki és Magyar Kupa mérkőzések:
Felnőtt

1 000 Ft

Diák / Nyugdíjas

500 Ft

Családi jegy (2 felnőtt és 2 gyerek együttes belépése esetén) 2 250 Ft
7 éves kor alatt

ingyenes

Iskolai csoportok által előzetesen igényelt csoportos diákjegy**

100 Ft / fő

NBII felnőtt és utánpótlás bajnoki mérkőzések:

ingyenes

SZEZONBÉRLET ÁRAK***  
Felnőtt

9 000 Ft

Szülői bérlet****

5 000 Ft

Diák / Nyugdíjas

3 000 Ft

Pénztárnyitás mérkőzés előtt 1 órával. Elővételben nincs lehetőség jegy vásárlásra.

1 jegy 1 fő belépésére jogosít. (Kivételt képez ez alól a Családi jegy.)
1 bérlet 1 fő belépésére jogosít.

*A megváltott jegy mérkőzésnapra szól. (A megváltott jegy az adott nap minden mérkőzésére érvényes.)
*** A szezonbérlet a 2018. augusztus 1. és 2019. május 31. közötti kézilabda szezonban megrendezésre kerülő PLER-Budapest NB I/B felnőtt és Magyar Kupa hazai mérkőzéseire érvényes. A bérlet ára tartalmazza a kártya előállítási díját. A kártya elvesztése esetén a kártya újragyártási költsége 1 000 Ft.
**** A PLER-Budapest igazolt utánpótlás játékosainak szülei és hozzátartozói jogosultak a kedvezményes, éves szülői bérlet megvásárlására.

 

** Iskolai csoportos diákjegyek igénylése

Az PLER-Budapest Klub kedvezményes belépőjegyet biztosít általános iskolai csoportok számára az NB I/B Férfi Kézilabda Bajnokság és a Magyar Kupa hazai mérkőzéseire. Jegyeket igényelni a mérkőzés időpontja előtt legkésőbb 3 nappal a sportiroda@plerbudapest.hu email címen, az iskola nevének, a kísérő tanár nevének és az igényelt diákjegyek számának megadásával lehetséges. Az iskolai csoportos kedvezmény minimum 10 fős csoport és max. 2 fő felnőtt tanári kísérő veheti igénybe. Az igényelt jegyeket a mérkőzés előtt, a pénztárban lehet átvenni. A bajnoki idény mérkőzéseiről a http://plerbudapest.hu/ oldalon tájékozódhat.

További információért kérjük írjon a sportiroda@plerbudapest.hu e-mail címre.

 

PÁLYARENDSZABÁLYOK

A belépőjegy tulajdonosa tudomásul veszi és egyben elfogadja, hogy a jegy megvásárlásával szerződéses jogviszony létesül a belépőjegy-tulajdonos (Résztvevő) és a rendezőség között, ebből következően a sportcsarnokban kifüggesztett és weboldalunkon megtalálható aktuális HÁZIREND és PÁLYARENDSZABÁLYOK BETARTÁSA KÖTELEZŐ.

A Résztvevő csak a főbejáraton (kiemelt mérkőzés esetén a fő- és vendégbejáraton) léptethető be, és csak a karszalagjának megfelelő szektorban foglalhat helyet. A házirend, valamint a pályarendszabályok megszegése a belépőjegy-tulajdonos hazai mérkőzésekről való kitiltását is maga után vonhatja. A Résztvevő tudomásul veszi, hogy a sportcsarnokba történő belépéskor, és a sportesemény időtartama alatt a rendezők jogosultak a ruházat átvizsgálására és a tiltott tárgyak bevitelének megakadályozására.

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül, melyet a szervező nyilvánosságra hozhat. A felvételen megjelenő résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben.

A HÁZIREND és a PÁLYARENDSZABÁLYOK be nem tartása miatti kizárás után sem a jegyár, sem egyéb felmerült költség nem kerül megtérítésre. A pályarendszabályok részletesen megtalálhatóak a http://www.plerbudapest.hu/drukkerzona/szabad-tilos weboldalon.

A rendezőség kéri a szurkolókat, hogy támogassák a rendezőket munkájukban. Jó szurkolást!

Print Friendly, PDF & Email