Drukkerzóna

Lőrinci Sportcsarnok

lorinci

Cím: 1183 Budapest, Thököly út 5.

A PLER-Budapest csapata a 2015/2016-os szezonban valamennyi NB I/B-s felnőtt és ifjúsági, valamint NB II-es felnőtt mérkőzését a Lőrinci Sportcsarnokban rendezi meg.

A csarnok a 3-as metró Kőbánya-Kispest végállomástól a 182 vagy a 282E jelzésű autóbuszokkal, míg a Határ úti állomástól az 50-es villamossal, valamint személygépkocsival az Üllői út felől közelíthető meg. Az autóbuszok ideiglenes végállomása jelenleg a Határ út. A Szarvas Csárda Téren kell leszállni és onnan a lőrinci piac mellett elsétálva lehet megtalálni a könyvtár mögött lévő csarnokot.

Az 50-es villamos Thököly úti megállójánál kell leszállni és besétálni a csarnokhoz.

Szeretettel várunk minden szurkolni vágyót!

 

 

Pestszentimrei Sportkastély

Sportkastely-4

Cím: 1188 Budapest Kisfaludy utca, 33/c
Telefonszám: +36 1 297 30 18

Megközelíthetőség

A helyszínre személygépkocsival és tömegközlekedéssel is könnyedén el lehet jutni.

Személygépkocsival két útvonalon is meg lehet közelíteni a Sportkastélyt. Az M5-ös autópályán haladva a Nagybani Piac kijáratánál kell lefordulni Pestszentimre felé, majd a Nagykőrösi úton egy narancssárga étkezdénél a vasúti átjárónál kell balra fordulni a Szálfa utcára. A Szálfa utcán haladva a Lőrinci út kereszteződésében JOBBRA fordulva egészen a Sportkastélyig kell haladni.Ami a bal oldalon lesz látható.

A másik lehetőség, ha végighajt az Üllői úton egészen a Béke térig (az 50-es villamos végállomása található balra) és a jelzőlámpánál jobbra fordul, a Királyhágó út/Nemes utca útvonalon haladva a második jelzőlámpánál (Kisfaludy utca, Nemes utca kereszteződés) jobbra fordul, és onnan azonnal meglátja a Sportkastélyt.

A Sportkastély parkolójában 200 hely biztosított, ebből 5 mozgáskorlátozott.

Tömegközlekedéssel szintén több választási lehetőség biztosított. A Határ úti metrómegállótól a 184, 284E járatokkal nagyjából 25 perc alatt lehet eljutni a Sportkastélyba, a Kisfaludy utca megállónál kell leszállni. Érdemes megjegyezni, hogy a 284E hétvégén nem jár, illetve mindkét busz a “Köki” Terminál elkészülte után Kőbánya-Kispest metróvégállomástól indul.

A másik lehetőség a Népligetről induló 254E busz. Ez a járat nagyjából fél óra alatt érkezik meg a végállomására (Alacskai úti lakótelep), onnan pedig a Nemes utcán sétálva, majd az első jelzőlámpánál jobbra fordulva körülbelül nyolc perc alatt lehet eljutni a célhoz. A 254E azonban hétvégén nem jár és hétköznap is csupán 13.20 és 18.40 között, illetve reggel közlekedik.

Print Friendly, PDF & Email