Dr. Dobos Imre Emlékdíj

Dr. Dobos Imre Emlékdíj
az Év Utánpótlás Játékosa részére

 

Dr. Dobos Imre családja és a PLER Kézilabdasport Kft. azzal a céllal alapították meg 2018. május 8-án a kerület első kézilabdás kiválóságának nevével fémjelzett elismerést, hogy méltó emléket állítsanak a többszörös magyar bajnok, 25-szörös válogatott kézilabdázónak, kis- és nagypályás szövetségi kapitánynak.

Köszönettel tartozunk a Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata által posztumusz Pestszentlőrinc-Pestszentimre Sportérdemrend kitüntetésében részesült Dr. Dobos Imre családjának, akik a díjazással járó pénzjutalmat a PLER-Budapest férfi kézilabda klub javára ajánlották fel, ezzel is támogatva a jövő generációját az élsport és a kézilabda melletti elköteleződésben. Köszönettel tartozunk Kardos Gábornak is, aki szívügyének tekintette, hogy e két nemes cél találkozzon és összekapcsolódjon ebben a kitüntetésben. 

A hagyományteremtő céllal létrehozott elismerést minden évben egy, kiemelkedő és példamutató teljesítményt nyújtó, utánpótláskorú játékos kapja meg, akit a korosztályos edzők javaslatai alapján jelöl ki a mindenkori szakmai igazgatóból, a mindenkori ügyvezetőből és a mindenkori, legmagasabb utánpótlás korosztályt vezető edzőből álló, háromfős bíráló bizottság.

A díjazott az Év Utánpótlás Játékosa cím mellett pénzjutalomban részesül.

 

 

Ki volt Dr. Dobos Imre?

Dr. Dobos Imre: Életem sportja a kézilabda

Díjazottak

 

Print Friendly, PDF & Email