Borsos Máté kapta a Dr. Dobos Imre Emlékdíjat!

Borsos Máté kapta a Dr. Dobos Imre Emlékdíjat!

Mint hagyományosan minden évben, ezúttal is sor került legtehetségesebb utánpótlás játékosunk díjazására. A Százhalombattai KE elleni NB I/B mérkőzés félidejében Borsos Máté kapus vehette át az emlékkupát és az ahhoz járó oklevelet, könyvet, valamint pénzjutalmat. A díjakat Delyné Dobos Katalin, valamint Somody László alpolgármester adták át.

Máté végigjárta a PLER összes korosztályát. Szinte az első edzésektől kapusként játszott. Edzés munkája és hozzáállása példaértékű. Néhány éve szinte már csak a kézilabda körül forog az élete, ez élvez előnyt. A tavalyi szezonban meghívást kapott a korosztályos válogatottba és képviselte hazánkat a kontinens viadalon. Nagyban hozzájárult a tavalyi Final Four-ba való bejutáshoz és ott a tisztes helytálláshoz. A felnőttek között is bemutatkozott és ennek a munkának köszönhetően a felnőtt keret oszlopos tagja lett.

Borsos Máté: „Nagyon boldog vagyok és örülök ennek a díjnak. Ez egy remek visszajelzés számomra, hogy amiért dolgoztam az évek során, annak tényleg eredménye van. Ez egy olyan elismerés, ami újabb lendületet és motivációt ad.”

Gratulálunk Máté, csak így tovább!

Print Friendly, PDF & Email