Bemutatkozik új vezetőedzőnk!

Bemutatkozik új vezetőedzőnk!

Bemutatkozik felnőtt együttesünk új vezetőedzője, Horváth Attila (Hori).

Köszöntünk újra a PLER-Budapestnél!

Örülök, hogy visszatérhetek egykori színhelyemhez. Voltam már itt serdülő, ifi edző, és nagyon tetszett a légkör! Remélem, ugyanazt vissza tudjuk ide építeni, talán ugyanazt a PLER-t el tudjuk érni, mint régen volt. Igyekszem!

Mire vagy a legbüszkébb eddigi szakmai pályafutásod során?

Amire büszke lehetek edzői pályafutásom során az az, hogy majdnem minden csapatnál elértem a maximumot, úgy gondolom. Akár a PLER-nél egykor ifiben, serdülőben; felnőtteknél az NB I-es Budakalásszal az első szezon végén már a negyedik helyen zártunk, és a Ferencvárossal is legutóbb az IHF kupa szereplést elértük. Úgy vélem, hogy sikeres szakmai szereplésem volt eddig, és bízom benne, hogy ezután is az lesz.

Említetted a PLER-es légkört. Mi az, amit kiemelnél ezzel kapcsolatban?

Amikor itt dolgoztam, akkor előtte egy pár évvel nagy sikerek voltak, akár utánpótlásban, akár a felnőtteknél. Ha megnézem a magyar válogatottat, Magyarország játékosállományát, akkor elmondható, hogy sokan a PLER-től indultak el. Örülnék, ha ugyanoda visszatérnénk. Ez egy hosszú út lesz, de bízom benne, hogy ezt el tudjuk érni.

A felnőtt csapat kapcsán milyen céljaid vannak?

Maximalista vagyok, és hiszek a közös munka erejében. Egy fiatal, lendületes csapatot kapok, akikkel szeretek együtt dolgozni. Előre nem lehet célt kitűzni, de nagyon szép lenne feljutni az NB I-be az első évben. Mindent meg fogok tenni ezért én is és a csapat is! Bízom a játékosokban, ha első évben ki tudjuk hozni mindenki egyéni teljesítményéből a maximumot és ezt csapattá tudjuk formálni, akkor úgy gondolom, hogy hiba nem lehet és mindenki elégedett lesz!

Sok sikert és eredményekben gazdag szezont kívánunk!

Print Friendly, PDF & Email