Bemutatkozik Simotics Mátyás

Bemutatkozik Simotics Mátyás

Bemutatkozik Simotics Mátyás!
 
 
„1999. november.28-án születtem Székesfehérváron. A kézilabdát 12 éves koromban kezdtem el átlövő poszton. Edzőm javaslatára Alsóörsre mentem játszani, ahonnan az utam a Nemzeti Kézilabda Akadémiára vezetett. Itt már beálló poszton bizonyíthattam. 2014-ben nyertem felvételt Mocsai Lajos intézményébe, ahol az elkövetkezendő 4 évet töltöttem, melyek alatt az összes korosztályos válogatottban szerepelhettem. Ezután volt szerencsém bemutatkozni NB I-ben, a Budakalász színeiben. Itt két évet játszottam. Ezen évek után visszatértem az Akadémiára, ahol újabb egy esztendőt szerepelhettem az élvonalban.
 
Szabadidőmben szívesen járok kirándulni a családommal, azonban, ha egy kis kikapcsolódásra vágyom, horgásztúrákra megyünk az öcsémmel és a barátaimmal.
 
A PLER-nél a célom, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsam a pályán és minél több játékpercet harcoljak ki magamnak, amely úgy gondolom ebben a korban a fejlődésem érdekében elengedhetetlen. Szeretnék hasznos tagja lenni egy szorgalmas csapatnak.
Véleményem szerint egy fiatal lendületes társaság vagyunk, melyet egy tapasztalt edző irányít. Ezekkel a feltételekkel minden adott a legjobb teljesítmény eléréséhez, amely a későbbiekben, az eredményekben is megmutatkozhat.”
 
Sok sikert és eredményes szezont kívánunk a PLER-Budapestnél!
 
Print Friendly, PDF & Email