10 gólos győzelemmel szereztük meg a két pontot

10 gólos győzelemmel szereztük meg a két pontot

Szombaton Szigetszentmiklóson játszottuk korábban elhalasztott mérkőzésünket. A fiúk magabiztos játékkal, sikeresen szerepeltek idegenben.

Vízler Máté: „Úgy érzem, hogy a csapatunk végre összeállt. Nagyon jó védekezéssel indítottuk a mérkőzést, és ebből alakult a szép végeredmény is. Feszes volt a védelmünk, ebből tudtunk indulni, és a támadójátékunk szerintem nagyon jól működött. Amit megbeszéltünk a héten, azt teljes mértékben le tudtuk játszani. Mindenki tette a dolgát, és szerintem ez volt a legfontosabb, ezért sikerült ilyen jól ez a mérkőzés.”

 

Laurencz Szabolcs edző: „Végre magabiztos győzelmet arattunk, ezt vártam a csapattól. Hosszú ideje az a problémánk, hogy a mérkőzéseket nem tudjuk nagy gólaránnyal megnyerni. Ez mindig egy mentális, koncentrációs probléma. Arra kértem a fiúkat, hogy ezekre a meccsekre mindig úgy készüljenek, mintha rangadóra mennénk. Az eredmény most szépen tükrözi a teljesítményt, odatették magukat a srácok!  Akkor lehetnénk bajnokok, ha egész szezon alatt ilyen szereplést tudnánk nyújtani.”


NB I/B férfi felnőtt-Nyugat 10. forduló

Szigetszentmiklósi KSK – PLER-Budapest 21-31 (10-14)

Print Friendly, PDF & Email